Loading

PRAVILA O PRIVATNOSTI

UVODNE ODREDBE

L.T. Sport d.o.o, sa sjedištem u Poreču, Partizanska 15, OIB: 68019249202 (u daljnjem tekstu: L.T. Sport d.o.o.) poštuje vašu privatnost i sigurnost vaših osobnih podataka. Prikupljanje, korištenje i obrada vaših osobnih podataka provodi se u skladu s ovom Politikom privatnosti i važećim zakonskim odredbama, uključujući Uredbu (EU) 2016/679 od 27. travnja 2016. (u daljnjem tekstu: Opća uredba) i hrvatski Zakon o Provedba Uredbe o općoj zaštiti podataka (NN 42/2018).

U skladu s načelom transparentnosti, ova Politika ima za cilj pružiti ispitanicima točne, potpune informacije o tome koji su njihovi osobni podaci prikupljeni, korišteni, osigurani ili na drugi način obrađeni od strane L.T. Sport d.o.o. , kao i do koje mjere se ti podaci obrađuju ili će biti obrađeni. Isto tako, cilj ove Politike je upoznati pojedince koji koriste ovaj internet portal s rizicima, pravilima, zaštitnim mjerama i pravima u vezi s obradom njihovih osobnih podataka i načinom ostvarivanja njihovih prava u pogledu obrade.

Ova pravila su važeća i primjenjiva u pogledu prikupljanja, obrade i zaštite vaših osobnih podataka, kao i korištenja kolačića i drugih sličnih analitičkih alata prilikom posjete, registracije i korištenja web stranice www.volleyteam.org ili aplikacije mobilnog telefona koja pripadaju spomenuti naziv domene u vlasništvu tvrtke LT Sport d.o.o. (u daljnjem tekstu, zajednički ili pojedinačno: internetski portali LT Sport doo), softverske aplikacije koje vam pružamo za korištenje na osobnim računalima ili mobilnim uređajima (u daljnjem tekstu: Aplikacije), prilikom slanja e-pošte koja sadrži vezu na ova Pravila o privatnosti i tijekom postupka registracije (u daljnjem tekstu: zajedničke usluge).

Opća pravila i uvjeti L.T. Sport d.o.o. Internetski portali definirani su posebnim pravilima i općim uvjetima korištenja, a ta pravila i uvjeti primjenjuju se u svemu što nije pokriveno važećim Pravilima, pod uvjetom da nisu u suprotnosti s odredbama ovih Pravila o privatnosti.

OSOBNI PODACI

Osobni podaci su svi podaci koji se mogu koristiti za potvrdu vašeg identiteta kroz svoje online usluge, L.T. Sport d.o.o. može prikupiti neke od sljedećih osobnih podataka:

Ime, prezime, datum rođenja, spol, kućnu adresu (ulica, grad, poštanski broj, država), državljanstvo, broj zdravstvenog osiguranja, telefonske brojeve (roditelj ili zakonski skrbnik i sudionik Volleyteam kampa) i e-mail adresa.
Podaci o vašem boravku, uključujući podatke o objektu u kojem boravite, datum dolaska, datum odlaska, plaćene usluge, potvrdu o sposobnosti, izjavu roditelja ili skrbnika o alergijama na lijekove ili hranu i posebne zahtjeve (ako je naznačeno).

PRAVNA OSNOVA ZA PRIKUPLJANJE OSOBNIH PODATAKA

L.T. Sport d.o.o. prikuplja i obrađuje vaše osobne podatke samo ako je ispunjena jedna od sljedećih pretpostavki:

npr. primanje našeg biltena (tzv. newsletter)
Ako želite primati naš newsletter, kliknite na potvrdni okvir na L.T. Sport d.o.o. web stranici koja označava da želite primati newsletter, te ćete unijeti e-mail adresu na koju želite primati newsletter. Obrada je neophodna za izvršenje ugovora u kojem je tuženik stranka, ili za poduzimanje mjera na zahtjev tuženika prije sklapanja ugovora.

npr. prilikom rezerviranja mjesta u kampu za odbojku
Kada rezervirate svoje mjesto u Volleyteamovom odbojkaškom kampu preko L.T. Sport d.o.o. web stranice kako bismo mogli ponuditi potrebne usluge, obrada je potrebna kako bi se ispunile zakonske obveze obrađivača podataka.

npr. prosljeđivanje podataka sustavu eVisitor
L.T. Sport d.o.o. dužan je registrirati svakog gosta kako bi platili boravišnu pristojbu i prijavili boravak u Hrvatskoj. Obrada je potrebna za legitimne interese obrađivača podataka ili treće strane.

npr. kako biste personalizirali vaše iskustvo
L.T. Sport d.o.o. može koristiti vaše osobne podatke u poboljšanju svojeg razumijevanje vaših interesa kako bi vam ponudio druge usluge ili proizvode koji bi vas mogli zanimati. To nam omogućuje da prilagodimo našu komunikaciju kako bi vam ona bila relevantna i zanimljivija. L.T. Sport d.o.o. može prikupljati osobne podatke iz drugih pravno očekivanih razloga, kao npr. kada je obrada potrebna kako bi se zaštitili ključni interesi ispitanika ili drugih fizičkih osoba.

OSOBNI PODATCI KOJI SE PRIKUPLJAJU

L.T. Sport d.o.o. prikuplja podatke tijekom korištenja svojih usluga ili tijekom pristupa L.T. Sport d.o.o. Internetski portali:

Prilikom rezerviranja usluga prikupljaju se: Ime, prezime, datum rođenja, spol, kućna adresa (ulica, grad, poštanski broj, država), državljanstvo, broj zdravstvenog osiguranja, telefonski brojevi (roditelja ili zakonskog skrbnika i sudionika kampa Volleyteam) i e-mail adresu (u daljnjem tekstu: "Vaši podaci").
Podaci o vašem boravku, uključujući podatke o objektu u kojem boravite, datum dolaska, datum odlaska, plaćene usluge, potvrdu o sposobnosti, izjavu roditelja ili skrbnika o alergijama na lijekove ili hranu i posebne zahtjeve (ako je naznačeno).

Kada pristupate L.T. Sport d.o.o. Internetski portali, prikuplja se sljedeće:

Informacije o korištenju web stranice; Informacije o klikovima na našim vezama ili oglasima, uključujući one objavljene na drugim web stranicama, informacije o tome kako pristupate digitalnim uslugama, npr. operativni sustav, web preglednik, IP adresa.

Prilikom slanja upita i pružanja podrške, konzultacija ili odgovora na pritužbe, ankete ili istraživanja, prikupljaju se sljedeće:

Podatke koje nam dostavite prilikom rezervacije usluga, uključujući "vaše podatke" ili ako ste prijavljeni putem društvene mreže, zatim vaše ime, korisničko ime i kontaktne podatke. Sadržaj digitalnih komunikacija, kao i koje ste linkove kliknuli tijekom komunikacije. Sadržaj vaših pritužbi.

Prilikom prijave na naš newsletter, prikuplja se sljedeće:

Ime, prezime, e-mail adresa, broj telefona, informacije o uslugama rezervacije, reklamacije i komentari gostiju.

U situacijama u kojima vi dajete L.T. Sport d.o.o. osobne podatke drugih osoba, potrebno je uzeti u obzir sljedeće:

L.T. Sport d.o.o. koristi podatke drugih osoba koje ste nam dali, kao npr. osobe uključene u vašu rezervaciju. Kada dajete podatke o drugim osobama, morate biti sigurni da su pristali na to i da imate ovlasti da to učinite u njihovo ime. Kad god je to moguće, morate biti sigurni da su upoznati s obradom osobnih podataka iz ovih pravila o privatnosti.

KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA

L.T. Sport d.o.o. obrađuje prikupljene podatke kako bi ispunio svrhu za koju su podaci dostavljeni, i / ili ispunio relevantne propise ili legitimne interese koji proizlaze iz ili su vezani uz uporabu L.T. Sport d.o.o. Internet portal i pružanje željenih usluga.

U skladu s tim, L.T. Sport d.o.o. može koristiti vaše osobne podatke:

Ponuditi usluge koje ste rezervirali, ponuditi informacije koje tražite u vezi s uslugama koje nudimo, pojednostaviti korištenje L.T. Sport d.o.o. Internet portala uklanjanjem potrebe za čestim unosom istih podataka, pomoći u izradi sadržaja što je više moguće relevantnim za vaše interese, ili prilagoditi internetski portal vašim osobnim sklonostima i interesima - ako ne želite primati personalizirani sadržaj, uvijek možete podnijeti žalbu promjenom mrežnih postavki ili nas kontaktirati putem telefona ili e-maila kako biste ažurirali naše podatke, slanje obavijesti o važnim vijestima o internetskom portalu, sprječavanje prijevare ili drugih zabranjenih ili nezakonitih aktivnosti, kako bi zaštitili sigurnost i integritet L.T. Sport d.o.o. Internetski portal.

U marketinške i promotivne svrhe:

Kako bi vas što bolje razumjeli kao klijenta i prilagodili naše usluge i marketinške komunikacije, L.T. Sport d.o.o. može kombinirati osobne podatke prikupljene tijekom prodaje usluga s podacima prikupljenim putem naših web stranica, aplikacija ili drugih izvora, kako bismo vam slali obavijesti o novim uslugama, ažuriranjima usluga, događajima i posebnim ponudama za koje vjerujemo da bi vas mogli zanimati.

TKO MOŽE VIDJETI VAŠE PODATKE

L.T. Sport d.o.o. ne prodaje, iznajmljuje ili posuđuje vaše podatke trećim stranama. L.T. Sport d.o.o. može dijeliti vaše podatke s pouzdanim partnerima koji obavljaju određene funkcije za nas, kao što su npr. održavanje IT sustava, marketinške kampanje, obrada plaćanja. Pojedini osobni podaci dostavljaju se državnim tijelima na temelju zakonskih zahtjeva kao što su npr. registriranje gostiju sustavom eVisitor za plaćanje boravišne pristojbe, izradu popisa gostiju i prijavu stranih posjetitelja. U svakom slučaju, kada je L.T. Sport d.o.o. moraju dijeliti prikupljene osobne podatke, zahtijevamo da budu zaštićeni i da se ne koriste u marketinške svrhe.

KAKO ZAŠTITITI VAŠA PRAVA

Imate pravo zatražiti kopiju svih vaših osobnih podataka, a podaci koje smo prikupili tijekom rezervacije vidljivi su u samoj rezervaciji. Možete nam pisati ako želite kopiju drugih podataka koje smo prikupili od vas, u kojem slučaju trebate navesti sve detalje kako biste nam pomogli identificirati i pronaći vaše osobne podatke. Dostava ovih podataka je besplatna, ali L.T. Sport d.o.o. zadržava pravo naplatiti razumnu naknadu za posebne zahtjeve, kao što su dodatne kopije, posebno oblikovanje itd. Želimo da svi podaci budu točni i ažurirani. Ako primijetite da su neki od vaših podataka netočni, obavijestite nas.

Također, želimo vas podsjetiti na vaše pravo da zatražite da se vaši osobni podaci ispravljaju ili brišu, kao i vaše pravo da se protivite obradi vaših osobnih podataka. L.T. Sport d.o.o. će ispraviti ili izbrisati vaše osobne podatke, osim ako se od nas ne traži da ih zadržimo iz legitimnih pravnih ili poslovnih interesa.

Ako imate pritužbu zbog obrade, korištenja ili pohrane vaših osobnih podataka, slobodno nas kontaktirajte. Ako niste zadovoljni s našim odgovorom, možete kontaktirati Hrvatsku agenciju za zaštitu osobnih podataka. Svi zahtjevi ili pritužbe vezane uz osobne podatke koje je prikupio L.T. Sport d.o.o. dostavljaju se u pisanom obliku na e-mail adresu: info@volleyteam.org

Zahtjev mora sadržavati adresu e-pošte koju ste unijeli tijekom prijave, kao i adresu e-pošte na koju želite primiti odgovor (ako se razlikuje od adrese e-pošte s koje ste poslali zahtjev) , L.T. Sport d.o.o. e-poštom će vaše podatke poslati u razumnom roku na adresu e-pošte navedenu u zahtjevu.

Moramo naglasiti da prije odgovora na vaš zahtjev možemo zatražiti dodatne informacije kako biste potvrdili svoj identitet. Također, od vas možemo zatražiti dodatne informacije kako biste potvrdili imate li odobrenje za podnošenje zahtjeva ako to radite na nečije ime.

SIGURNOST VAŠIH OSOBNIH INFORMACIJA

Potpuno smo posvećeni zaštiti podataka od neovlaštenog pristupa, distribucije ili brisanja, bez obzira gdje se pohranjuju ili obrađuju ili formata u kojem su pohranjeni.

L.T. Sport d.o.o. applies recognised data security standards:

Izvodimo tehničke i organizacijske mjere zaštite na temelju rizika, minimiziramo izloženost podataka, provjeravamo prikupljene podatke, pohranjujemo i obrađujemo metode, provjeravamo organizacijske i tehničke mjere zaštite, ograničavamo pristup osobnim podacima našim zaposlenicima, ugovornim radnicima i predstavnicima, za koje je korištenje osobnih podataka ograničeno i kontrolirano na temelju korisničkih zadataka i od kojih se zahtijeva poštivanje strogih ugovornih obveza. L.T. Sport d.o.o. poduzima sve mjere za prepoznavanje problema, kao i mjere za smanjenje potencijalnih šteta na najmanju moguću mjeru. Ne zaboravite da ste i vi naš partner u sigurnosti podataka. Pozivamo vas da poduzmete korake kako biste vaše osobne podatke učinili sigurnima.

Ako se osobni podaci koje obrađujemo prenose izvan Europske unije i Europske ekonomske zajednice kao nužnost za tehničko dovršenje usluga koje traže korisnici, tada će L.T. Sport d.o.o. poduzeti razumne mjere kako bi se osiguralo da osobe izvan EU-a s kojima se podaci dijele poduzimaju odgovarajuće mjere kako bi zaštitili te podatke i ponudili zaštitu u skladu s ovim Pravilima o privatnosti.

RAZDOBLJE ZA KOJE SE ČUVUJE OSOBNI PODACI

Razdoblje za koje L.T. Sport d.o.o. pohranjuje vaše osobne podatke je ograničeno na strogi minimum, a u skladu s tim, L.T. Sport d.o.o. definira razdoblja za koja pohranjuje ili povremeno provjerava određene osobne podatke kako se ne bi čuvali dulje nego što je potrebno za ispunjenje svrhe za koju su prikupljeni.

Nakon ovog razdoblja, L.T. Sport d.o.o. će izbrisati osobne podatke. Međutim, ako su ti podaci nužni za izradu statističkih pokazatelja, analiza, arhiviranje ili neki drugi legitimni interes L.T. Sport d.o.o. će poduzeti sve mjere kako bi se osiguralo da su ti osobni podaci anonimni.

KORIŠTENJE KOLAČIĆA

L.T. Sport d.o.o. koristi alate za analizu korištenja internetskog portala www.volleyteam.org putem kojeg možemo prikupljati određene podatke o vama, čime dobivamo uvid u potrebe naših posjetitelja i / ili korisnika, čiji je cilj poboljšanje kvalitete naše usluge. Kolačići se koriste u tu svrhu, kao i neki drugi alati. Za više informacija o kolačićima i drugim analitičkim alatima posjetite
»Cookie Policy«

LINKOVI NA DRUGE WEB STRANICE

Ova web stranica može sadržavati linkove na druge web stranice ili druge organizacije koje imaju svoja posebna pravila o privatnosti, pa vas obavještavamo da se morate upoznati s njihovim uvjetima korištenja i pravilima o privatnosti prije nego što im date osobne podatke, jer L.T. Sport d.o.o. ne može preuzeti nikakvu odgovornost za te web-lokacije ili organizacije koje njima upravljaju.

DRUŠTVENE MREŽE

Ova web stranica može koristiti određene elemente društvenih mreža kao što su Facebook, Instagram, Twitter, Youtube, Flickr, itd., od kojih svaka ima svoja pravila o privatnosti, te vas obavještavamo da se morate upoznati s uvjetima korištenja i pravilima o privatnosti. prije davanja bilo kakvih osobnih podataka, LT Sport d.o.o. ne može preuzeti nikakvu odgovornost za te web-lokacije ili organizacije koje njima upravljaju.

PROMJENE POLITIKE PRIVATNOSTI

Ova pravila o privatnosti zamjenjuju sve prethodne verzije.
Pravila o privatnosti su zadnji put ažurirana: veljača 2019.
L.T. Sport d.o.o. zadržava pravo promjene, izmjene i / ili dopune ovih Pravila o privatnosti u bilo kojem trenutku. Sve izmjene Pravila bit će objavljene na Internet portalu, a u slučaju značajnih promjena bit ćete obaviješteni na jasan i razumljiv način.